Hostel-Restaurant TRI LOVCA

Od svog pocetka, 1973. godine, gostionica "Tri lovca" sinonim je dobrog mjesta za gurmane grada Knina, a i šire. U velikoj bašti, bit ce vam omoguceno jelo u nenametljivoj atmosveri. Pored bašte, jesti se i boraviti može i u zatvorenoj sali.

Gostionica posjeduje i smještajne kapacitete. Sobe su sa kupatilom, dvokrevetne i trokrevetne. Svima, koji internet trebaju svakodnevno, pa tako i dok su na putu, nudimo sobu sa kompjuterom, printerom i pristupom inetrnetu. Tako cete ostati u kontaktu sa svojim poslom ili prijateljima, prosurfati internetom i odmoriti se.

Kako biste svoj posjet Kninu što bolje upotpunili zanimljivim trenutcima, u gostionici možete dobiti i dodatne usluge prevoza kao i organizirane jednodnevne izlete na atraktivne lokacije u široj i bližoj okolici. Tako su Vam na raspolaganju izletničke ture na Slapove Krke, Roški slap, Međugorje, Plitvička jezera i mnoge druge destinacije. Više o navedenim destinacijama možete pročitati na linku izleti, ili nam se obratiti sa svojim specifičnim upitima na e.mail: info@tri-lovca.hr ili na naše navedene brojeve telefona.

Za dodatne informacije, slobodno nam se obratite putem telefona 022/ 662-642, ili e-mail info@tri-lovca.hr . Nalazimo se u ulici 4. gardijske brigade 32, u Kninu.

© Tri Lovca, info@tri-lovca.hr